Stichters van vrede (bevestiging ambtsdragers)

In deze speciale viering worden nieuwe ambtsdragers bevestigd en reizen we verder met Abraham, die door een bijzondere keuze een vredestichter wordt. In de viering gaan we aan de slag met die vraag: hoe worden wij stichters van vrede? Welkom!
11:30 -
13:00 uur
Speeltuin het Westen
Spaanseweg 38
3028 HW Rotterdam
wekelijks
Alle leeftijden

Over de viering

In de viering van zondag 21 januari 2024 worden Pauline Krikke (ouderling), Hetty Bruinooge (kerkrentmeester) en Arie Versteeg (diaken) bevestigd. We zijn dankbaar dat zij op deze manier hun tijd, gaven en talenten in willen zetten in Gods koninkrijk, in de gemeenschap en in de wijk. U/jij bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Deze speciale viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

abraham hoe geloven begint

Stichters van vrede

In deze viering gaan we verder met de serie over Abraham. We trekken met hem terug naar de Negev-woestijn, na een riskant en vreemd avontuur in Egypte. Abraham moet een volgende stap zetten: een belangrijke keuze voor de toekomst, voor hemzelf en zijn familie. Abraham maakt een bijzondere keuze – en die maakt hem een vredestichter. Benieuwd wat dit verhaal ons vandaag wil vertellen? En hoe het jouw keuzes van morgen beïnvloedt? Ontdek het in de viering.

In de viering is er ook zondagsschool voor de kinderen van de basisschool.

Collecte

In de viering is er ook een collecte, waarbij we kunnen delen van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.