Hoopvol gedenken op Eeuwigheidszondag

eeuwigheidszondag 2023 hoopvol gedenken.jpg
Op Eeuwigheidszondag op 26 november staan we stil bij het thema 'Hoopvol gedenken' en herdenken we de dierbaren en gemeenteleden die ons ontvallen zijn. In deze speciale viering in Spangen noemen we hun naam en kun je een kaars aansteken.

Zie, ik sta aan de deur en ik klop

Zie, ik sta aan de deur — viering Geloven in Spangen (19 november 2023)
In deze viering is Theo Vreugdenhil (pionier en pastor bij Cross Culture Nieuwegein) te gast. Hij heeft het over Sinterklaas, Openbaring en hoe je de deur van je hart wagenwijd openzet voor Jezus. Welkom!

Wat is genoeg?

Wat is genoeg?
In deze viering gaan we aan de slag met genoeg, de grenzen van deze wereld, onze eigen consumptie en waar in 2023 brood uit de hemel valt.

Toegerust het leven in?

toegerust het leven in viering geloven in spangen 5 november 2023
In deze viering denkt Arjen van Wijk (pionier en muzikant) met ons na over het thema 'Toegerust het leven in?'. Je bent welkom in de viering!

Ruimte voor dankbaarheid

Dankdag 2023
Op woensdag 1 november 2023 is het Dankdag: een moment om stil te staan bij waar jij dankbaar voor bent. Er is een korte viering in Tussen Hemel & Aarde met als thema 'Ruimte voor dankbaarheid'. Welkom!

Ruimte voor recht en verzoening

Ruimte voor recht en verzoening: vier het Avondmaal
In de viering van zondag 29 oktober is het thema 'Ruimte voor recht en verzoening'. Ook vieren we de maaltijd van de Heer. Je bent welkom!