Steun geloven dichtbij met een periodieke gift

Steun Geloven dichtbij met een periodieke gift en blijf duurzaam betrokken bij pionieren in Rotterdam.

Maak duurzaam impact door een periodieke gift

Wil jij een duurzame partner zijn voor nieuwe pioniersplekken in Rotteram die leven in de wijk brengen? Het is slim om dan een periodiek te schenken: een periodieke gift kun je vastzetten voor minimaal 5 jaar. Daarmee kun je meer geven voor hetzelfde geld. Want de fiscus betaalt mee! Deze periodieke gift helpt Geloven dichtbij om op de langere termijn duurzaam kerk te zijn.

Wat is een periodieke gift?

Wilt u maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al uw giften aan het werk van Geloven dichtbij in Spangen, Bospolder-Tussendijken en Mathenesse? Wilt u duurzame impact mogelijk maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een periodieke schenkingsovereenkomst aan te gaan met Geloven dichtbij. In deze overeenkomst legt u voor minimaal vijf jaar vast dat u een vast bedrag per jaar gaat schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. En kunt u zelfs uw donatie verhogen, zonder meer te betalen. De Belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Kijk op de website van de Belastingdienst voor de meest recente regelingen rondom periodiek schenken.

Deze periodieke schenkingen zijn volledig aftrekbaar van de belasting, zonder wettelijke drempels en plafonds. Afhankelijk van je inkomen kun je tot 52 procent van je gift terug krijgen. Op de site van de Belastingdienst kun je jouw belastingvoordeel berekenen. Dit fiscale voordeel is mogelijk omdat Geloven dichtbij geregistreerd staat als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). En dankzij die registratie hoeven wij ook geen schenkbelasting te betalen over je giften. Een notariële akte is niet meer verplicht. Wil je de overeenkomst toch bij de notaris laten vastleggen, neem dan contact op met Geloven dichtbij (06-11149085 of info@geloveninspangen.nl). Bedankt voor uw steun!

Wil je meer weten over periodiek schenken? Stuur dan een mail met je informatieverzoek naar info@geloveninspangen.nl.