Gesprek

Heb je behoefte aan een goed gesprek over het leven, geloven, God, de Bijbel of iets anders? Kom gerust langs of neem contact op.

Heb je behoefte aan een goed gesprek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Geloven in Spangen geloven we in de ontmoeting, dichtbij. Of je nu je hart wilt luchten over de dingen die je meemaakt of een concrete geloofsvraag hebt: we staan open voor gesprek. Ook bij onze pioniersplekken in BoTu (Bospolder-Tussendijken) en Mathenesse (Oud-Mathenesse) kun je terecht.

Spangen

Neem contact op met pastor Martijn de Jong (06-11149085) of kom eens langs bij Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12, Rotterdam).

BoTu

Neem contact op met pastor Nico van Splunter (06-24121408) of kom eens langs bij weggeefwinkel Yess! (Rosenveldtstraat 54, Rotterdam).

Mathenesse

Neem contact op met pionier Reint van Asselt (06-14618613) of kom langs op ons adres in Mathenesse.

Gesprek in de huisgroepen

Elke twee weken zijn er huisgroepen in Spangen: dit zijn kleine groepen die samenkomen om met elkaar te eten, te ontmoeten en het leven te delen. In deze avonden is volop de gelegenheid voor een goed gesprek. Je bent van harte welkom om een keer aan te haken en te ontdekken of dit voor jou een fijne plek is om jouw verhaal te delen en samen met andere wijkbewoners te oefenen in het goede leven.