Storm op het meer — Doe-viering (11 februari 2024)

In deze Doe-viering gaan we aan de slag met het verhaal van de storm op het meer. Wat gebeurt er in dit verhaal? Welke stormen maak jij mee? En wat kun je dan wel of niet van Jezus verwachten?
11:30 -
13:00 uur
Speeltuin het Westen
Spaanseweg 38
3028 HW Rotterdam
wekelijks
Alle leeftijden

Informatie over de Doe-viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

storm op het meer

Storm op het meer

We hebben een natte week achter de rug. Koud en nat. Maar het hoeft niet te waaien om te stormen. Het kan best zijn dat jij wel wat storm hebt meegemaakt afgelopen tijd. Dat de moeilijke vragen op je hart beuken. Dat je bedolven wordt onder golven van werk, verantwoordelijkheden, zorgen of andere dingen. Hoe ga je om met de storm?

In deze Doe-viering zitten we middenin een storm. Jezus komt eraan te pas, maar dat lijkt wat laat. Pas als het water aan de lippen staat – letterlijk – komt er redding. Wat betekent dat? Wat leren we hier? We ontdekken het in de Doe-viering die geleid wordt door Mariska. Welkom!

Collecte

In de viering is er ook een collecte, waarbij we kunnen delen van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.