Op zoek naar de schat

Op deze startzondag van Geloven in Spangen gaan we op zoek naar de schat: in de viering zijn er leuke activiteiten voor jong en ouder, muziek en ontmoeting. Welkom!
Op zoek naar de schat — viering geloven in spangen

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Op zoek naar de schat

Wist je dat er overal op deze wereld nog schatten verborgen liggen, zelfs in Nederland? Op deze startzondag – waarop we gezamenlijk het nieuwe seizoen van activiteiten willen aftrappen – gaan we samen op zoek naar de schat. Ergens in de Speeltuin het Westen ligt naar verluid een schat begraven.

In deze serie Verrassende verhalen bekijken we gelijkenissen die Jezus vertelt. Sommige verhalen zijn kort en eenvoudig, andere zijn lang en ingewikkeld. En in deze verhalen gaat het over God, over Jezus zelf en over Gods nieuwe wereld. We gaan op zoek naar wat het ons te zeggen heeft: Waar nodigt het uit? Waar spreekt het ons stevig toe? En wat leren we eruit voor ons eigen leven? Laat je verrassen!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags