Hoe gaan we met elkaar om? (PBS-viering)

In de speciale PBS-viering gaan we aan de slag met de vraag: hoe gaan we met elkaar om? Het wordt creatief, vernieuwend, gezellig. Kom je ook?

Welkom in de PBS-viering

Deze speciale Doe-viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Hoe gaan we met elkaar om?

Hoe gaan we met elkaar om? En welk gedrag verwachten we van elkaar? Hoe kunnen we kinderen positief aanmoedigen? Allemaal vragen om bij stil te staan in de PBS doe-viering.  Welke waarden horen daarbij. Maar nog belangrijker: met welke waarde kijkt God naar ons? Durf, denk en doe jij/u mee?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags