Ontdek 4 tips voor Pinksteren 2023

Dit weekend is het Pinksteren. We geven je 4 tips om iets leuks of inspirerends te doen dit Pinksterweekend.
4 tips voor pinksteren 2023 geloven in spangen

Dit weekend is het Pinksteren. Het wordt prachtig weer en maandag is een extra vrije dag. Een mooie gelegenheid om dit Pinksterweekend iets leuks te doen. Hieronder geven we je vier tips:


1. Urban Gospel Festival

Dit weekend van Pinksteren vindt het 3:16 Urban Gospel Festival plaats. Je duikt in de wereld van gospel, terwijl je rondwandelt over Zuid. Meer informatie over festival en de tickets vind je hier (Deze link bestaat niet meer).


2. Vier Pinksteren in Spangen

Op zondag 28 mei 2023 is er weer een viering van Geloven in Spangen. Daar kun je het verhaal van Pinksteren ontdekken. Wat betekent Pinksteren voor jou vandaag? De viering begint om 11.30 uur in in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) en om 11.00 uur staat de koffie klaar. Bekijk hier meer informatie over de viering.


3. Ga een dagje naar Opwekking

Ieder jaar is er in het Pinksterweekend een groot christelijk festival in Biddinghuizen: Opwekking, de pinksterconferentie waar duizenden mensen naartoe gaan. Helaas zit voor dit jaar de camping vol, maar je kunt nog wel als daggast langs, bijvoorbeeld om samen te zingen, workshops te volgen en andere gelovigen te ontmoeten.


4. 10x leuke tips voor Pinksteren met kinderen

Wil je dit lekker lange weekend optimaal genieten als gezin én ook nog tijd besteden aan Pinksteren? Kijk dan eens naar deze 10 tips voor Pinksteren met kinderen: bestudeer een landkaart, stook een vuurtje, leer een vreemde taal (en nog veel meer). Veel plezier!

Tags