Dankdag

Het is vandaag Dankdag: een dag om dankbaarheid te oefenen. Dat is misschien best een uitdaging vandaag. Hoe zit jij erin?

Vandaag, op woensdag 3 november 2021 is het Dankdag voor Gewas en Arbeid; een dag waarop we mogen danken voor wat God geeft. Zo kun je bijvoorbeeld danken voor de oogst van het land, voor je werk, voor inkomen of je studie. Vanwege de nieuwe maatregelen tegen corona hebben we moeten besluiten om de viering in Tussen Hemel & Aarde niet door te laten gaan. Helaas!

Vooral de maatregel om afstand te houden, zorgt ervoor dat we met maximaal 8 personen in Tussen Hemel & Aarde zouden kunnen samenkomen. In plaats daarvan komt hier vanavond een kort filmpje online waarmee je zelf aan de slag kunt met het thema Dankbaarheid. Ook hopen ze zo snel mogelijk meer te kunnen laten weten over hoe wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de activiteiten en andere vieringen van Geloven in Spangen.


Want waar ben jij dankbaar voor? Hoe laat je dat zien? En wat als het niet zo goed lukt om dankbaar te zijn? En waarom zou je God eigenlijk danken voor dingen waar jij zelf ook hard voor werkt?

Tags