Gemeentedag

Op zaterdag 30 oktober 2021 is de gemeentedag van Geloven in Spangen: een leuke dag met activiteiten, workshops, ontmoeting, zingen, lekker eten en nog veel meer. Kom je ook?

Let op! De start van de gemeentedag is vervroegd. We vertrekken in plaats van 10.00 al om 09.00 uur richting Heusden. Dat betekent dat we een uur langer in Heusden kunnen genieten 😉. Maar zorg dus wel dat je op tijd bij Tussen Hemel & Aarde bent als je mee wilt.

Wat gaan we doen op de gemeentedag?

We vertrekken om 09.00 uur ‘s ochtends bij Tussen Hemel & Aarde met verschillende auto’s. Dan rijden we naar Heusden, een leuk en oud vestingstadje in Brabant. Daar worden we ontvangen in één van de oudste gebouwen van Heusden (uit 1550): de kerk. Daar start de gemeentedag: een afwisselend programma voor jong en oud, waarbij we ervoor willen zorgen dat iedereen een leuke dag heeft.

Wil je meehelpen in de voorbereiding van deze leuke dag voor Geloven in Spangen? Of heb je ideeën voor activiteiten, workshops of iets anders? Laat het weten aan pastor Martijn (06-11149085).

Praktische informatie

De gemeentedag begint om 09.00 uur bij Tussen Hemel & Aarde. Zorg dat je 08.45 uur aanwezig bent. We zijn rond 22.00 uur weer terug in Spangen.

Vanaf donderdagmiddag komt op op deze pagina meer informatie over het programma van de gemeentedag.

Tags