Bekijk nu de impressie van Popbreza

Zaterdag 12 november 2022 was Popbreza: een benefietconcert tegen armoede in Rotterdam. Tijdens deze muzikale avond werd er genoten van verschillende muziekstijlen waarbij alle opbrengst het goede doel gaan. Bekijk hier de impressie!

Genieten van muziek die harten raakt

Mooie optredens van Wendy Teixeira, de band van Geloven in Spangen, Daniëlle Santos Gomes en diverse kinderen uit de wijk zorgden voor een sfeervolle avond in de Grote Kerk van Overschie. Het was een avond om nooit te vergeten!

De opbrengst van Popbreza

De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar het project Sint voor Kint van Serve the City Rotterdam. In de dure decembermaand is het voor veel gezinnen die weinig te besteden hebben, niet mogelijk om rond 5 december een cadeau te kopen voor hun kinderen. Sint voor Kint wil juist voor deze gezinnen en de kinderen die opgroeien in armoede, iets betekenen. Wil je meer weten? Kijk op de website van Sint voor Kint.

Dit is er tijdens Popbreza opgehaald voor Sint voor Kint:

 €1255,67

Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan Sint voor Kint. Met dit geld hebben veel kinderen in Rotterdam toch nog een cadeautje rond 5 december. Wij willen iedereen bedanken die is gekomen en een donatie heeft gedaan. Door jullie is er een heel mooi bedrag opgehaald! 

Speciale dank gaat uit naar onze partners en sponsoren: Serve the City Rotterdam, Protestantse Gemeente Overschie, GROUNDS, V-Livesound en Peitsman Licht en Geluid B.V.

Een visuele impressie van Popbreza

Tags