Aan tafel bij God

In deze viering is het thema ‘Aan tafel met God’ en ontdekken we in Psalm 23 hoe we midden in het slagveld van ons leven bij God kunnen komen.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Aan tafel bij God

In deze viering neemt Annemieke van den Berg (uit Rilland) ons mee in het thema ‘Aan tafel bij God’, aan de hand van de bijzondere woorden van Psalm 23. In een tijd en wereld waar heel veel gebeurt, krijgen we een uitnodiging. Benieuwd? Kom dan naar de viering.

Dit schrijft Annemieke zelf als introductie voor de viering:

Psalm 23 is een van de meest bekende en geliefde psalmen in de Bijbel. Een psalm die een gevoel van bemoediging en rust uitstraalt. Maar wat als Psalm 23 meer is dan een bemoediging, wat als Psalm 23 een actieve uitnodiging is om aan tafel te komen bij God midden op een slagveld? Hoe ziet jouw gebedsleven uit? Heb jij de tijd om te bidden? Durf jij wel de uitnodiging aan te nemen en aan tafel te gaan met God?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags