Alles draait om Jezus — bevestiging Channa als diaken

In de viering van zondag 29 januari 2023 wordt Channa van Splunter bevestigd als diaken bij Geloven in Spangen. Het thema van de viering is ‘Alles draait om Jezus’. Welkom!
alles draait om jezus bevestiging diaken 29 januari 2023

Welkom in de viering

Deze speciale viering in Speeltuin het Westen begint om 12.00 uur (!). Om 11.30 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

New Roots

In deze nieuwe serie ‘New Roots’ gaan we aan de slag met de brief van Paulus aan een jonge geloofsgemeenschap in Kolosse. Er komen allerlei thema’s en vragen langs in deze brief, maar het cirkelt allemaal rond de vragen: Wie is Jezus? En wat betekent dat voor mijn leven? Paulus neemt je als lezer mee naar de wortels van wat we geloven, én daagt ons uit om te wortelen in Jezus. Hoe doe je dat? En wat betekent dat?

In deze viering is ook de bevestiging van Channa van Splunter als diaken bij Geloven in Spangen. We zijn dankbaar dat Channa op deze manier haar tijd, gaven en talenten in wil zetten in Gods koninkrijk, de gemeenschap en in de wijk. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags