Stilte en actie — bevestiging Louise den Hoed (zondag 18 september 2022)

In deze bijzondere viering wordt Louise den Hoed bevestigd als diaconaal werker bij Geloven in Spangen en Geloven in BoTu. Je bent van harte welkom dit mee te vieren!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Bevestiging van Louise als diaconaal werker

In de viering van zondag 18 september wordt Louise den Hoed bevestigd als diaconaal werker van Geloven in Spangen en onze pioniersplek Geloven in BoTu. Op 1 augustus 2022 is zij al gestart met de coördinatie van de activiteiten in de wijk, gericht op ontmoeting, verbinding, praktische hulp en armoedebestrijding. Daar zijn we erg blij mee, want er gebeurt veel in Spangen en Bospolder-Tussendijken. 

Juist daarom vinden we het belangrijk om Louise ook te bevestigen in de zondagse viering en haar Gods zegen mee te geven in het werk dat zij gaat doen. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.


Ik wil geven

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als u met de auto komt, kunt u beste parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. Hier is het op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags