Een ongemakkelijk geloof.

Voelt jouw geloof ook weleens ongemakkelijk? Voor jezelf of voor anderen? In deze nieuwe serie ‘Een ongemakkelijk geloof’ ontmoeten we de profeet Maleachi, een man die het de mensen in zijn tijd ongemakkelijk maakte.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Een ongemakkelijk geloof

Deze zondag beginnen we met een nieuwe serie in de vieringen. We ontmoeten Maleachi, een profeet die leefde in een tijd waarin het volk Israël zichzelf opnieuw moest uitvinden. Wie zijn wij? Hoe gaan we om met de mensen die anders zijn dan wij? En dat ging niet automatisch de goede kant op. 

Maleachi spreekt ze hierop aan en dat zijn ongemakkelijke woorden. Ze kruipen onder je huid, ze schuren tegen je eigen ideeën en verlangens in. 

In deze Doe-viering is het thema: Twijfelen aan Gods liefde. We gaan zelf aan de slag met de woorden uit Maleachi 1, waar God tegen de mensen zegt dat Hij van hen houdt, ook als ze dat niet merken. Ze twijfelen aan Gods liefde, maar is dat terecht? En herken je daar zelf soms iets van?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags