In goede handen — Eeuwigheidszondag 2022

Op deze Eeuwigheidszondag op 20 november staan we stil bij het thema ‘In goede handen’ en herdenken we de dierbaren die ons ontvallen zijn. In deze herdenkingsbijeenkomst noemen we hun naam en kun je een kaars aansteken.
Eeuwigheidszondag 2022 in goede handen

Welkom in de viering

Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, wordt op deze zondag door Geloven in Spangen een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst geeft gelegenheid om stil te staan bij het verlies van uw geliefde(n) en hen in uw herinnering mee te dragen. Er is muziek en er is gelegenheid om een kaars voor de overledenen op te steken. Tijdens deze bijeenkomst worden de namen van de overledenen genoemd.

Wilt u dat de naam van degene die u wilt gedenken ook wordt genoemd? Meld dit dan gerust bij pastor Nico van Splunter, 06-24121408 of mail naar info@geloveninspangen.nl.

Eeuwigheidszondag — In goede handen

Deze zondag sluiten we de serie ‘Een ongemakkelijk geloof’ — over het boek van de profeet Maleachi — af. De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags