Genadiger dan je denkt (3 oktober 2021)

Deze zondag denken we in de viering na over het thema ‘Genadiger dan je denkt’ en vieren we in Speeltuin het Westen de maaltijd van de Heer.

Eerst nog even dit...

We hebben goed nieuws! De vieringen van Geloven in Spangen zijn vanaf vorige week zondag weer in Speeltuin Het Westen. Daar zijn we heel blij mee, maar we willen tegelijkertijd een veilige plek creëren voor iedereen die naar de viering wil komen. Daarom is er een deel van de ruimte ingericht waar afstand gehouden kan worden. Na de viering eten we met elkaar, waarbij we allemaal iets meenemen. 

Welkom in de viering!

Nu de vieringen weer in de Speeltuin plaatsvinden, zullen we ook weer terug gaan naar de oude tijden. Dit betekent het volgende:

11.00 uur
11.30 uur
12.30 uur
13.00 uur

ontmoeting met koffie/thee
start van de viering
gezamenlijke lunch
opruimen

Genadiger dan je denkt

In deze viering is het thema Genadiger dan je denkt. Vanuit de verhalen in Genesis 3 (Adam en Eva) en Lukas 15 (het verhaal van de verloren zoon) neemt pastor Nico ons mee in dit thema. Wat betekent het voor ons leven vandaag dat God genadig is? En hoe kun je leven vanuit die genade? In deze viering vieren we ook de maaltijd van de Heer.

Collecte

In de collecte mogen we delen van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Tags