Goed nieuws voor iedereen

In de Doe-viering van 8 januari 2023 reizen we mee met een groep zoekers. Mensen die op zoek zijn naar goed nieuws en daarvoor hun grenzen verleggen.
goed nieuws voor iedereen – viering geloven in spangen 8 januari 2023

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Goed nieuws voor iedereen

In deze Doe-viering gaan we creatief en interactief aan de slag met het verhaal van de wijzen uit het Oosten. Zij gaan op zoek naar goed nieuws, want volgens hun data is er een koning geboren. Over de grenzen en via een omweg komen ze in Betlehem en daar vinden ze Jezus. In hun reis worden ze geholpen door een ster die hen de weg wijst. Wat is het licht dat jou de weg wijst in het leven? Waar ga jij naartoe?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags