Durf je dichterbij te komen?

In de viering van Goede Vrijdag komen we dichterbij: bij wat er bij het kruis gebeurt, met ons, met Jezus. Ook we vieren de maaltijd van de Heer. Welkom in Tussen Hemel & Aarde.
goede vrijdag — viering geloven in spangen

Welkom in de viering

De viering voor Goede Vrijdag begint om 19.30 uur in Tussen Hemel & Aarde. Om 19.15 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. In deze viering vieren we ook de maaltijd van de Heer (het heilig Avondmaal). 

Durf je dichterbij te komen? (Goede Vrijdag)

Elk jaar komt deze dag terug: Goede Vrijdag. Maar wat maakt het goed? En wat als je eigenlijk niet zo goed weet wat je met deze dag – of dit verhaal – aanmoet? Dat is niet heel gek. Het is niet makkelijk om de goede woorden te vinden om te vertellen wat hier gebeurt. En wat dat voor ons betekent. Vandaag. Morgen. 

In de viering van Goede Vrijdag lezen we het verhaal van de kruisiging van Jezus uit Johannes 19. We proberen dichterbij te komen, bij de betekenis van Goede Vrijdag voor ons leven. Ook vieren we de maaltijd van de Heer: in het brood en de wijn (druivensap) proeven we wat Jezus deed voor ons. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags