Halve overgave

Deze zondag gaan we verder met de serie over Maleachi. Het thema is: ‘Halve overgave’. Maleachi spreekt mensen aan op dat ze niet het beste geven aan God. Ze leveren half werk. Wat vindt God daar eigenlijk van? En hoe werkt dat bij jou?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Halve overgave

Deze zondag gaan we verder met de serie ‘Een ongemakkelijk geloof’, over het boek van de profeet Maleachi. Hij leefde in een tijd waarin het volk Israël zichzelf opnieuw moest uitvinden. Wie zijn wij? Hoe gaan we om met de mensen die anders zijn dan wij? En dat ging niet automatisch de goede kant op. Maleachi spreekt ze hierop aan en dat zijn ongemakkelijke woorden. Ze kruipen onder je huid, ze schuren tegen je eigen ideeën en verlangens in. 

In deze viering is het thema: Halve overgave. Maleachi spreekt mensen aan op dat ze met halve, zieke of gestolen offers naar de tempel komen. Alsof God daarin trapt. Maar wat gebeurt er als je half werk levert? Als je probeert om God voor de gek te houden? En herken je daarin soms iets bij jezelf: smoezen, excuses, halve waarheden, naar jezelf, anderen of God? 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags