Ik wens jullie vrede

In deze viering na Pasen luisteren we mee naar Jezus die zijn leerlingen ontmoet en zegt: ‘Ik wens jullie vrede.’ Wat zeggen die woorden voor jou? En wat betekent vrede in jouw leven? Welkom in de viering.
ik wens jullie vrede viering geloven in spangen 16 april 2023

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Ik wens jullie vrede

Vorige week vierden we Pasen in een creatieve, gezellige viering. In deze viering op zondag 16 april gaat het verhaal verder. Jezus ontmoet zijn leerlingen die zich hebben opgesloten en hij zegt: ‘Ik wens jullie vrede.’ Wat betekenen deze woorden? Waarom spreekt Jezus juist deze woorden tegen zijn leerlingen? En wat betekent het voor ons dat Jezus – die dood was en weer leeft – de mensen die hem volgen, vrede wenst? Je bent welkom om het te ontdekken in de viering.

De spreker in deze viering is pastor Martijn en de band verzorgt de muziek. Voor de kinderen van de basisschool is er een apart programma tijdens de viering.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags