Keti Koti-viering 2023

In de viering van 2 juli staan we stil bij Keti Koti, het feest van de gebroken ketenen. We herdenken en vieren de afschaffing van de slavernij. Gebroken ketenen, nieuwe vrijheid. Je bent welkom in de viering!
keti koti viering — geloven in spangen

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Keti Koti 2023

In deze viering staan we stil bij Keti Koti. Het moment van herdenken en vieren van de afschaffing van de slavernij in Suriname. Een moment dat doorwerkt tot op vandaag. Wat wil dit verhaal ons vandaag zeggen? Wat kunnen we er morgen mee? Daar gaan we naar op zoek in de viering, die geleid wordt door pastor Nico. 

In de viering lezen we woorden uit Prediker 3 waar de schrijver het heeft over leven in verschillende tijden, die een contrast vormen soms. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags