Klein maar fijn

Deze zondag starten we een nieuwe serie over gelijkenissen die Jezus vertelt. Dit zijn verrassende verhalen. Deze eerste keer beginnen we klein, maar fijn.
verrassende verhalen — klein maar fijn viering geloven in spangen 27 augustus 2023

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een korte lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Klein maar fijn

In deze nieuwe serie duiken we in verrassende verhalen die Jezus vertelt. Sommige verhalen zijn kort en eenvoudig, andere zijn lang en ingewikkeld. En in deze verhalen gaat het over God, over Jezus zelf en over Gods nieuwe wereld. We gaan op zoek naar wat het ons te zeggen heeft: Waar nodigt het uit? Waar spreekt het ons stevig toe? En wat leren we eruit voor ons eigen leven? Laat je verrassen!

In deze eerste viering is het thema Klein maar fijn en lezen we een korte gelijkenis die Jezus vertelt over Gods nieuwe wereld. Hij vergelijkt het met een mosterdzaadje. Maar hoe werkt dat dan? Wat betekent dat?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags