Leven als nieuwe mensen

In de Doe-viering van 12 februari gaan we aan de slag met de vraag hoe we kunnen leven als nieuwe mensen.
leven als nieuwe mensen — viering geloven in spangen 12 februari 2023

Welkom in de Doe-viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Leven als nieuwe mensen

In de serie ‘New Roots’ zijn we bezig met de brief van Paulus aan een jonge geloofsgemeenschap in Kolosse. Er komen allerlei thema’s en vragen langs in deze brief, maar het cirkelt allemaal rond de vragen: Wie is Jezus? En wat betekent dat voor mijn leven? Paulus neemt je als lezer mee naar de wortels van wat we geloven, én daagt ons uit om te wortelen in Jezus. Hoe doe je dat? En wat betekent dat?

Het thema van deze viering is ‘Leven als nieuwe mensen’. In dit gedeelte van de brief werkt Paulus uit wat het zichtbaar betekent voor het leven van mensen die geloven in Jezus, die putten uit de bron van genade. Hoe is dat te merken voor anderen? Wat betekent dit voor hoe we met elkaar omgaan, op zondag en doordeweeks? In de Doe-viering gaan we hier zelf mee aan de slag: creatief, interactief en ontdekkend.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags