Moordvrouwen – Atalja

In deze viering ontmoeten we Atalja, de dochter van Achab en Izebel. Een vrouw die vreselijke dingen deed. Waarom? En wat leren wij uit dit verhaal?

Update: veilig vieren

Sinds 26 september waren de vieringen van Geloven in Spangen weer terug in de Speeltuin. Door de nieuwe coronamaatregelen moeten we dit helaas wijzigen.
Wél hebben we afgelopen weken gemerkt hoe waardevol we het vinden om elkaar te ontmoeten op plekken die vertrouwd voelen. Daarom zullen de vieringen met ingang van zondag 7 november op verschillende plekken in Spangen plaatsvinden:

  • Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38)
  • Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12)
  • Verschillende huiskamers

De viering begint om 11.30 uur en vanaf 11.00 uur ben je welkom. Je kunt je opgeven voor de viering bij pastor Martijn of door een e-mail te sturen naar info@geloveninspangen.nl.

Moordvrouwen: Atalja

In deze serie Moordvrouwen ontdekken we verhalen in de Bijbel die niet vaak gelezen worden. Zondag staan we stil bij een stukje uit de bijbel. We lezen uit het boek 2 Koningen 11. Het is een bizar verhaal wat gaat over een koningin die alle toekomstige troonopvolgers (kinderen dus) uit de weg ruimt. Een verhaal wat waarschijnlijk heel ver bij ons vandaan staat. Toch kunnen we lijnen trekken naar ons eigen leven. Dat willen we dus ook gaan doen zondag. Ik hoop met jullie allen verbonden te zijn in de viering. Of jullie nu in het gebouw van Speeltuin Het Westen zitten of in de verschillende huizen. Allen een gezegend samenzijn gewenst!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Tags