Een groot hart — verbonden in Gods liefde

In deze viering lezen we het laatste deel van 1 Johannes en ontdekken we hoe we verbonden kunnen zijn en blijven in Gods liefde.

Eerst nog even dit...

We hebben goed nieuws! Deze zondag gaan we met de vieringen terug naar Speeltuin Het Westen. Na ruim anderhalf jaar zien we er heel erg naar uit om jou weer te ontvangen op ‘ons plekje’. Omdat vanaf zaterdag 25 september de 1,5 meter maatregel afgeschaft wordt, zal het weer bijna als vanouds voelen. 

Tegelijkertijd willen we een veilige plek creëren voor iedereen die naar de viering wil komen. Daarom is er een deel van de ruimte ingericht waar afstand gehouden kan worden.

Welkom in de viering!

Nu de vieringen weer in de Speeltuin plaatsvinden, zullen we ook weer terug gaan naar de oude tijden. Dit betekent het volgende:

11.00 uur
11.30 uur
12.30 uur
13.00 uur

ontmoeting met koffie/thee
start van de viering
gezamenlijke lunch
opruimen

Verbonden in Gods liefde

In deze viering is het thema Verbonden in Gods liefde. We gaan op zoek naar het geheim van Gods liefde. Hoe kan deze liefde het kwade overwinnen? En hoe worden wij ‘mensen van liefde’? In de viering zal pastor Nico met ons nadenken over deze vragen aan de hand van 1 Johannes 5.

Collecte

In de collecte mogen we delen van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Tags