Waar kom jij vandaan?

Op deze tweede zondag van Advent ontmoeten we Ruth, een vrouwelijke migrant, single, mantelzorger en meer. Haar verhaal stelt ons de vraag: waar kom jij vandaan?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Waar kom jij vandaan?

In deze tijd voor Kerst staan we in de vieringen stil bij het thema ‘Levenslicht’ en duiken we in het leven van vier vrouwen die op hun eigen manier, plek en moment in de geschiedenis een belangrijke rol speelden in het leven van Jezus. 

Deze zondag ontmoeten we Ruth, één van de weinige vrouwen die haar eigen bijbelboek heeft. Dat is bijzonder, zeker omdat zij eigenlijk een buitenstaander was. Ze kwam uit het buitenland, was single, leefde bij haar schoonmoeder – waar ze ook mantelzorger voor was – en probeert de eindjes aan elkaar te knopen. Maar zij speelt een belangrijke rol in de voorgeschiedenis van Jezus. Wat betekent dit verhaal? En wat betekent jouw geschiedenis in jouw leven? 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Tags