Waar voel jij je thuis?

In de viering van zondag 22 oktober denken we na over je thuis voelen, appeltaart en wat dat te maken heeft met kerkzijn. Welkom in Speeltuin het Westen.
Welkom thuis - Waar voel jij je thuis?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Waar voel jij je thuis?

Als je een huis wilt verkopen, moet je appeltaart bakken. Dan ruik je de gastvrijheid, de gezelligheid, de huiselijkheid. Je voelt je thuis. Grappig hoe dat werkt. In deze viering denken we na over je welkom voelen, gastvrijheid, een gevoel van thuiskomen. Wat heeft dat met kerkzijn te maken? En voel jij je thuis bij Geloven in Spangen? En waar heeft dat mee te maken?

In deze serie Welkom thuis gaan we op zoek naar de betekenis van kerkzijn. Na de verhalen van Jezus over Gods nieuwe wereld, is het goed om ons de vraag te stellen wat we nú kunnen doen. Hoe kunnen we als kerk een voorproef zijn van Gods nieuwe wereld? En wat betekent het eigenlijk om een kerk te zijn?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8.

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags