Zingend leven

In deze viering is het thema ‘Zingend leven’ en beluisteren we een oud lied uit de bijbel dat ons vandaag helpt om zingend te leven.
Zingend leven — viering Geloven in Spangen 25 juni 2023

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een korte lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Stranddag Geloven in Spangen 
Na de viering is de jaarlijkse stranddag van Geloven in Spangen. Om 13.00 uur verzamelen we om naar Marconiplein te gaan om vanaf daar met de metro naar het strand van Hoek van Holland te gaan. Wil je ook mee naar het strand? Laat het weten via 06-11149085.

Zingend leven

Zit er muziek in jouw leven? Hoe vind je een positieve toon als het leven als mineur voelt? En wat raakt bij jou een gevoelige snaar? Allerlei beelden uit de muziek die iets kunnen zeggen over je leven, je gevoel en ook je geloof. Maar het kan ook andersom: dat je gevoel, je leven en je geloof op muziek komen te staan. Dat zijn de psalmen in de bijbel: levensliederen! 

Op zondag 25 juni lezen we Psalm 150, een oud lied dat ons ook vandaag misschien nog wel iets te zeggen heeft. Over hoe we zingend kunnen leven. Van harte welkom in de viering!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags