Bidden zet je leven in bloei

Op woensdag 8 maart 2023 is het Biddag. In een korte viering in Tussen Hemel & Aarde in Spangen gaan we op zoek naar hoe gebed je leven in bloei kan zetten. En we bidden voor de wijk Spangen, de stad Rotterdam en de wereld.
bidden zet je leven in bloei biddag 2023

Welkom in de viering

De viering in Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12) begint om 19.30 uur. Om 19.15 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. De viering duurt tot 20.30 uur.

Bidden zet je leven in bloei

Hoewel het er afgelopen dagen nog niet echt op leek, is de lente in aantocht: de tijd van warme zonnestralen en bomen die weer tot bloei komen. Zomaar opeens, lijkt het soms wel. In de viering van Biddag denken we na over de betekenis van bidden en hoe dat jouw leven – op dit moment – in bloei kan zetten. Want waarom bidden we? Hoe weet je of het helpt? En wat als het niet lijkt te werken?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags