Op zoek naar de kern

In de nieuwe serie vieringen gaan we op zoek naar de kern van het christelijk geloof. Zoek je mee?


Hé, goed dat je hier bent!

De afgelopen maanden hebben we volop geïmproviseerd in de vieringen van Geloven in Spangen. Hoe ben je kerk in tijden van corona? Hoe blijf je verbonden met elkaar, zeker als kleine, jonge gemeenschap? Dat waren vragen waar we met voortschrijdend inzicht steeds een antwoord op moesten zoeken.

Een nieuwe locatie

Vanaf 13 september 2020 houden we onze zondagse vieringen in de Pelgrimvaderskerk. We zijn erg dankbaar dat we gebruik mogen maken van dit prachtige gebouw, dat als het ware ‘geloof ademt’. We hebben de aanvangstijd van de viering aangepast: de vieringen beginnen nu om 13.00 uur met een inloop met lunch en om 13.30 uur begint de dienst die ongeveer een uurtje duurt.

Een nieuwe serie

Op zondag 27 september beginnen we een nieuwe serie vieringen waarin we op zoek gaan naar de kern van wat we geloven. Wat zijn de fundamenten van het christelijk geloof? En hoe zijn die van betekenis voor het leven van alledag? Deze vragen nemen we in deze serie van vijf zondagen. We beginnen deze zondag met een wandelviering: een soort Kliederkerk onderweg.

Tags