Serve the City 2023

Welkom bij Serve the City in Spangen op Hemelvaartsdag (18 mei 2023) op het Bellamyplein.
Serve the City - Spangen

Wat gaan we doen?

Op donderdag 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag) organiseert Geloven in Spangen – in samenwerking met Serve the City – weer een gezellig pleinfeest voor jong en oud op het Bellamyplein. Er is een leuk en divers programma met workshops, spellen, gezelligheid en ontmoeting. Er is voor iedereen iets leuks te beleven: er zijn creatieve workshops, we gaan smoothies maken, leuke spellen doen, je kunt geschminkt worden en nog veel meer. Het pleinfeest begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Daarna sluiten we het pleinfeest af met een Bellamy BBQ: je bent van harte welkom!

Ook is er om 11.30 uur een korte viering op het Bellamyplein in verband met Hemelvaartsdag. Na afloop van deze viering is er een lunch voor de vrijwilligers die ‘s middags meehelpen bij Serve the City. Daarna gaan we het plein verder klaarmaken voor het pleinfeest.

Help je mee?

We zijn nog op zoek naar mensen die mee willen helpen bij Serve the City.
Lijkt het je leuk om te helpen bij een workshop of één van de spellen, of bij de barbecue of de catering. Laat het even weten door te appen/bellen met Martijn (06-11149085) of Mariska (06-27278193) of door een e-mail te sturen naar info@geloveninspangen.nl.

Tags