Goed werk

In deze viering op Moederdag beginnen we op de eerste bladzijde van de bijbel. Wat betekent het verhaal in Genesis 1 eigenlijk? En wat heeft het te maken met jouw werk, jouw studie en andere bezigheden? Dat gaan we samen ontdekken in de Doe-viering die wordt georganiseerd door Mariska. Kom je ook?
Goed werk — doeviering geloven in spangen 14 mei 2023

Welkom in de viering

De Doe-viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Wat is een Doe-viering?
In een Doe-viering gaan we op creatieve manieren aan de slag met een bepaald verhaal uit de bijbel, een thema of een vraag. In een Doe-viering kan iedereen meedoen, jong en oud. Het is leuk voor gezinnen, stellen, kinderen en ouderen, singles en vreemde vogels. Iedereen is welkom om samen mee te ontdekken, elkaar te ontmoeten en te vieren. 

Goed werk

In de nieuwe serie Levenswerk duiken we in verhalen die ons inspireren en aansporen om in álle aspecten van ons leven te ontdekken wat het betekent om te geloven, om Jezus te volgen. We geloven dat het héle leven ertoe doet bij God, maar wat betekent dat in de praktijk? Als je bij de dokter in de wachtkamer zit, je kind ophaalt van school of staat te koken?

In deze Doe-viering is het thema Goed werk en duiken we samen in het eerste verhaal dat je tegenkomt in de Bijbel: het scheppingsverhaal in Genesis 1. Het is een bekend verhaal, maar soms, als je het opnieuw leest, ontdek je nieuwe inzichten, andere accenten. In de Doe-viering gaan we daarom op verschillende manieren kijken naar dit verhaal. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Tags