Categorie Activiteiten

Samen naar het strand met geloven in spangen

Samen naar het strand

Op zondag 25 juni na de viering is het weer tijd voor de jaarlijkse stranddag van Geloven in Spangen. Lijkt het jou ook heerlijk om even de warmte van de straten te ontvluchten en een heerlijke duik te nemen? Ga dan gezellig mee naar het strand.
Serve the City - Spangen

Serve the City 2023

Welkom bij Serve the City in Spangen op Hemelvaartsdag (18 mei 2023) op het Bellamyplein.

Samen vieren we Kerst in Spangen

Het is bijna Kerst: er zijn in Spangen weer leuke activiteiten, zoals een kerstfair, kerstdiners en een kerstbrunch. Ontdek hier wat er allemaal te doen is.

Bekijk nu de impressie van Popbreza

Zaterdag 12 november 2022 was Popbreza: een benefietconcert tegen armoede in Rotterdam. Tijdens deze muzikale avond werd er genoten van verschillende muziekstijlen waarbij alle opbrengst het goede doel gaan. Bekijk hier de impressie!

Kom naar het Zinspiratiefestival 2022

Op zaterdag 18 juni organiseert Geloven in Spangen een Zinspiratiefestival met als thema 'Heil in de buurt' met inspirerende lezingen, praktische workshops en meer. Kom je ook?

Serve the City 2022

Welkom bij Serve the City in Spangen op Hemelvaartsdag (26 mei 2022) op het Bellamyplein.

Gemeentedag

Op zaterdag 30 oktober 2021 is de gemeentedag van Geloven in Spangen: een leuke dag met activiteiten, workshops, ontmoeting, zingen, lekker eten en nog veel meer. Kom je ook?

Dankdag

Dankdag. Een goed moment om stil te staan bij waar je dankbaar voor bent. Vier je mee?

Wandelviering

Wandelviering Op zondag 27 september organiseren we weer een wandelviering door Spangen. Tijdens deze wandeling sluiten we het thema ‘Het…